lördag 22 oktober 2011

Julkort på G!!

Så var det snart jul igen tiden rinner iväg och man står nu med foten snart i November, och undrar vart tiden tog vägen? Så tycker man att ja ja det är gott om tid till jul, men det som sagt går fort.
Har gjort några julkort, med Magnolia papper, de är såå fina papper.Satte en liten bjälra på korten de var lite små söta var bara  tvungen att köpa dem när jag hittade de ute i Pysselskafferiet. Och nu kom det till sin rätt, tycker jag.
Ja, detta kortet är väl inget att skryta med, den stämplen är såååå svår att få rakt, så jag får göra om och göra rätt misstänker jag!!
Stämplen med pepparkaksreceptet gillar jag sååå mycket. Och det blir så mysigt med YouDo´s pepparkaksformar till...me like.
Inget faller så stilla som julsnö..och visst är det sant. Är inne i en Magnolia period...även om jag inte är speciellt duktig på att måla m distresser men jag övar och övar...
Magnolias snögubbe med lycktan är söt och rolig att måla. Han står framför staketet som jag har Uteè på så att det ser ut som snö på den. Snöflingscharms på...charms kan man ju inte få för mycket av...
Även Magnolias not papper fick en liten bit "rest" av ett staket på den hängde jag en julkrans, en ljuvlig charm.
Så är det då Tilda med hjärta i handen den är vintrig, och också så rolig att måla. Passade bra med de roliga papprena som finns i flera olika färger, har gjort i rött..
Grönt...och..
Blått! Här hängde jag en liten snögubbe charms också...Det är
nästan så att man börjar längta till en vit jul...

1 kommentar:

 1. ÅHHHHHHHHHH...jag smälter likt julesnö...vilka underbara kort! Det här är min stil så det skvätter om det!! (är ju inte så förtjust i vintage & änglar) Du har gjort ett fantastiskt jobb med både Tilda-målning, få ihop dem så fint i färger och lagt till ljuvliga små dekorationer. Alldeles lagom - varken för lite eller för mycket.
  Jättehärliga julkort! :o)
  Man blir GLAD av dem, inte sant? Vem kan INTE le när man ser lilla Tilda sträcka fram ett hjärta?
  :o)

  Keep it up! Vill se MEEEER julkort eller annat. Nu ska jag kika vidare i din blogg..
  Stor kram

  SvaraRadera